Bewonersparticipatie

De stem van de huurder

Onze bewoners zijn erg belangrijk voor ons en wij hechten dan ook veel waarde aan uw stem. Schroom dan ook niet om met ons in contact te treden wanneer u opmerkingen of vragen heeft. Samen kunnen wij zorgen voor een optimale leefomgeving en wij horen uw meningen en ideeën graag.

 

Individuele huurders

Als individuele huurder kunt u altijd terecht met uw vragen, klachten en/of opmerkingen. Ook met betrekking tot reparatieverzoeken staan onze medewerkers u graag te woord. Samen met u kijken wij naar een passende oplossing voor uw probleem of klacht en geven wij de informatie die u nodig heeft.

 

Bewonerscommissies

Woont u met meerdere bewoners in een woongebouw dan is de kans groot dat hier een bewonerscommissie actief is. Bouwvereniging Onze Woning overlegt met deze vertegenwoordigers wanneer het gaat om de belangen van de bewoners. Ook hier geldt dat we altijd samen kijken naar wat er speelt binnen het woongebouw en wat wij kunnen doen om de leefomgeving zo prettig mogelijk te maken.
 

 

Huurdersplatform BVOW

Het Huurdersplatform is een vertegenwoordiging van de huurders die zich vereniging van bewonerscommissies opgericht om de belangen van alle huurders van Bouwvereniging Onze Woning te bedienen. Zij voert op managementniveau overleg met Bouwvereniging Onze Woning over algemene huurderszaken. In een samenwerkingsovereenkomst is vastgelegd over welke onderwerpen het Huurdersplatform instemmingsrecht, adviesrecht of informatierecht heeft. Hier vindt u het Werkplan 2019 met begroting en jaarverslag 2018 met financiële verantwoording. Op 20 mei 2019 heeft er een huurdersbijeenkomst plaatsgevonden. Het verslag vindt u hier.
 
Heeft u vragen over ons beleid of wilt u graag zaken inbrengen dan kunt u te allen tijde bij ons terecht. In deze gevallen kunt u contact opnemen met het Huurdersplatform via Postbus 35030, 3005 DA Rotterdam t.a.v. Huurdersplatform BVOW. Per mail is het Huurdersplatform te bereiken: huurdersplatformbvow@gmail.com.

 

Lid worden bij het Huurdersplatform

Loopt u maar al te vaak over van de goede ideeën en laat u graag uw stem horen? Vindt u het prettig om het belang van een grote groep bewoners te behartigen? Wordt dan kosteloos lid van het Huurdersplatform. Het huurdersplatform is altijd op zoek naar inspirerende mensen die willen meehelpen. Samen komen we verder! Om lid te worden kunt u een mail sturen.